14 november 2017 ←Terug naar overzicht

In samenwerking met Logo Leieland Kortrijk en het CLB Menen biedt het Psychiatrisch Centrum Menen al enkele jaren het beeldvormingsproject 'Uit de Bol! Werken aan geestelijke gezondheidszorg in de klas.' aan.

Het project omvat een educatief pakket met uitgewerkte lessen die kunnen gegeven worden rond het thema welbevinden en gevoelens.

Daarnaast komen hulpverleners van het Psychiatrisch Centrum naar de klas om een workshop te verzorgen waar op interactieve wijze het thema in de kijker wordt geplaatst.

De workshop wordt aangeboden op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag of donderdagnamiddag gedurende het ganse schooljaar 2017 – 2018 en is volledig kosteloos.

Na het succes van vorig schooljaar, waarbij 269 leerlingen werden bereikt,  geven wij  aan alle klassen van het vijfde leerjaar of zesde leerjaar uit Menen, Wervik en Wevelgem opnieuw de kans om zich in te schrijven voor dit  beeldvormingsproject.

Ondertussen is de workshop voor dit schooljaar reeds gepland in de verschillende scholen. Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds aanmelden bij Annelies Bruneel - a.bruneel@cigb.be.

" In samenwerking met Logo Leieland Kortrijk en het CLB Menen biedt het Psychiatrisch Centrum Menen al enkele jaren het beeldvormingsproject 'Uit de Bol! Werken aan geestelijke gezondheidszorg in de klas.' aan. "