Werken
bij PCM

Werken bij het PCM biedt onnoemelijk veel kansen.

Ruim 300 jaar voorziet het Psychiatrisch Centrum Menen in psychiatrische hulpverlening, waarbij een kwalitatief hoogstaande behandeling voorop gesteld wordt die zowel acute en langdurige zorg omvat, met de mogelijkheid van volledige of partiële hospitalisatie, evenals nazorg en psychiatrische thuiszorg. Gezien de rijke geschiedenis, en de continue voortrekkersrol die het Psychiatrisch Centrum Menen hierin steeds opgenomen heeft, hoeft het niet te verbazen dat we innovatie nog steeds hoog in ons vaandel dragen.

Wij zijn er alvast van overtuigd dat onze 300 creatieve medewerkers hierbij een sleutelrol vertolken en hechten dan ook het grootste belang aan een gedegen personeelsbeleid dat bijdraagt tot een verdere professionalisering van onze onderneming. We besteden veel aandacht aan een multidisciplinaire interne en externe samenwerking, waarbij er voldoende ruimte is voor verdere individuele ontwikkeling. Zowel binnen de patiëntenzorg als in de vele ondersteunende diensten stellen we bovendien alles in het werk om de sterke teamgeest te behouden en verder uit te bouwen, waarbij onze bedrijfscultuur zich logischerwijze weerspiegelt in een aangenaam werkklimaat.

Uiteraard geniet je als medewerker van interessante arbeidsvoorwaarden, die verder gaan dan enkel het officiële ziekenhuisbarema. Zo voorzien we onder meer een gratis hospitalisatieverzekering en uitgebreide vormingskansen voor al onze personeelsleden, en nemen we relevante anciënniteit over. Bovendien kan je in ons bedrijfsrestaurant een lekkere maaltijd nuttigen aan uiterst economische tarieven en ondersteunen wij medewerkers die op een milieubewuste wijze naar het werk komen door hen een gratis treinabonnement of een degelijke fietsvergoeding aan te bieden.

Teneinde de kwaliteit en de innovatie binnen onze dienstverlening te verzekeren, zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s met diverse kwalificaties die onze organisatie kunnen verrijken. Ben je geïnteresseerd om ons dynamisch team te versterken en een expert te worden in je vakgebied? Neem dan zeker een kijkje in onze concrete vacatures of stuur je spontane sollicitatie, vergezeld van je CV en je motivatiebrief, naar het volgende adres:

Psychiatrisch Centrum Menen
t.a.v. Personeelsdienst
Bruggestraat 75
8930 Menen
F. 056 51 92 49
E-mail personeelsdienst@cigb.be

Klik hier om online te solliciteren.